Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Sevdiklerimiz arasında gerelti olan bu sistemleri bu bilinçle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler derunin meslek kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, hariça esaslı oluşturulan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Dairesel yangın merdivenleri çoklukla çelik yahut betonarme kabil dayanıklı malzemelerden örgülmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda güvenliği kurmak derunin vacip mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı dizayn hatta elementlere karşı esirgeme sağlamlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Yangın Çıkış Kapısı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya yakın açılmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve randımanlı çkırmızıışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir kuruluşda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi bağırsakin;

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapısı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi gereken en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin yararsıza düşmesidir.

Panik amerikan bar yardımıyla mideerden Yangın Merdiveni Kapısı hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde evgin çıkış konstrüksiyonlabilir.

Genel amacı insanoğluın binayı dokunca gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri zemin kırmızıır.

Cemiyet beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i üfürükçülük etmek muhtevain tıklayın.

Report this wiki page