Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, daha okkalı güvenilen hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hin takip eden bir firmayız.

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve ilgili örgünın güvenliğini sağlayıcı bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Merdivenin kapısının hariçya güzel açılması gerekir. Kaldırıma muhik açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını esenlar.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik pas kilit sisteminin de sorunsuz çaldatmaıştığından emniyetli olunmalıdır.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile çatı midei veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, tabii kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak yangın kapısı şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu hatmızda;

Yangın bapları, yangın güvenliği için önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları için temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile ilgili kesif sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page