Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Yangın kabil müstacel durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini kucakeriye hapseder.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu gibi kabil.

Yangın yahut ivedili hesap vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı asliye amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri yapılırken genişliği konutlarda 80cm, topluma örtüsüz bünyelarda 120cm, ali katlı daire binalarında 90cm makroliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları ferahliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının gayrı bölgelere yayılmasını mâni istanbul Yangın kapısı fiyatları olmak bâtınin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum kırmızııyoruz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı haza sağlayacak şekilde takılması müstelzim paroba.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 düzen katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yürütmek; dayanıklı, estetik baplara en birebir fiyatlarla ehil yapmak dâhilin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma malumat alabilirsiniz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Ekseriya yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page